«Хочеться взяти гвинтівку і прийти до суду»: тюряжник із 44-річним стажем вбив людину, але не покараний (відео)

У Дніпрі ватажок бандитського угруповання професійно уникає покарання після того, як викрав людину, тікав від копів і протаранив пішоходів.

У тій аварії загинув відомий у місті 30-річний ведучий свят. Його маленьку донечку і ще одного постраждалого лікарі буквально витягли з того світу.

Як виявилось, жертва кіднеперів, життя якої оцінили у 20 тисяч доларів, коли побачила поліцейську машину – почала кричати. Тоді двоє злочинців з заручником почали тікати від копів і на повних парах влетіли в пішоходів.

Ця банда – справжнє злочинне угруповання. Головний обвинувачений, який категорично заперечує свою провину, зі своїх 66 років аж 44 провів за гратами. Серед спільників – колишній правоохоронець, який у 2016 році звільнився з органів.

Вирок рідні постраждалих і досі не почули. Винуватець попри беззаперечні докази, що саме він був за кермом, постійно змінює адвокатів, затягує судовий процес. Звідки у безробітного гроші на дорогого адвоката? Матір загиблого озвучує усім зрозумілу версію: з общака, хтось впливовий стоїть за кримінальником.

Від стратегії захисту нерви здають не лише у родини загиблого чоловіка, а й навіть у судді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення