І стоматолог, і клофелінщик: у Києві лікар калічив жінок і грабував пенсіонерів (відео)

У Києві правоохоронці завели справу на 33-річного лікаря-стоматолога, який виявився справжнім садистом.

Дантист Володимир Ситник калічив пацієнтів, розрізаючи і зашиваючи їм ясна начебто для встановлення імплантів. Він брав за це чималі гроші, а насправді ніяких протезів не було. Він настільки переймався платою наперед, що навіть приїжджав до своїх клієнтів і водночас жертв додому, аби забрати аванс.

Ба більше, він навіть приходив лікувати літніх клієнтів додому. Переконував, що начебто потрібно провести додатковий огляд. Доходило до того, що дантист-маніяк обкрадав людей вдома, попередньо вколовши сильно діючі препарати замість знеболюючих. Одну з пенсіонерок взагалі намагався вбити струмом, під’єднавши до її дверей дроти.

У прокуратурі Києва розповіли, що загалом завдано збитків на понад 500 тисяч гривень. Володимира Ситника арештували, але відпустили під заставу.

Репутація лікаря, здавалося би, кінець. Але він вигадав іншу схему збагачення. Знайомився з жінками на вулиці, запрошував випити каву і заїжджав на найближчу заправку. У куплений напій додавав клофелін, а коли жертва втрачала свідомість - забирав гроші, телефони, все цінне.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення