Як чиновники продовжують дратувати людей: Мінсоцполітики - у Хілтоні (відео)

Це - фото та відео розкішного бенкету чиновників з Міністерства соціальної політики. Вони стали хітом Інтернету. Тут поважні жіночки смакують делікатесами в Хілтоні - одному з найдорожчих готелів Києва.

Після публікації скандальних світлин, відповідь Міністерства не забарилася. На своїй сторінці у фейсбук журналістові, який не зміг потрапити на захід, відповіли у поетично-хамській манері.

Після публікації скандальних світлин, відповідь Міністерства не забарилася. На своїй сторінці у фейсбук журналістові, який не зміг

потрапити на захід, відповіли у поетично-хамській манері.

"Чи має право журналіст на публічну істерику? На це питання, навіть у сутінках свободи слова відповідь однозначна - ні. У маховик обговорень цієї сенсації в безмежному Інтернет - просторі радо втягнулись і свої, і чужі, і умовно свої, і умовно чужі, й політики, й активісти, й просто ті, в кого традиційне осіннє загострення"

Тож за фуршет на 150 осіб у престижному готелі доведеться викласти близько 18-ти тисяч євро. Але в Міністерстві соцполітики запевняють: гроші - не їхні. Бенкет для чиновників організувала місія ОБСЄ в Україні, в рамках спільного проекту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення