Як на Львівщині підлітки рятують підлітків (відео)

Тим часом, в Україні підлітків рятують від смертельних ігор самі підлітки. Дякуючи співробітникам поліції, які прийняли в непростій ситуації правильне рішення.

Виявляється, боротися проти маніпуляцій синіх китів цілком реально. Навіть коли ви стоїте на рубежі осточортілого життя, все може враз перевернутися, коли з'являються двоє дівчат Історія на Львівщині, як ви вже зрозуміли, закінчилася хепі ендом. Однак, батькам варто замислитися: те, що приховує ваша дитина цілком реально може бути грою у смертельний квест.

Дитячу фігуру на даху 9-типоверхівки першим помічає Іван. Розлючений, він біжить проганяти хулігана. Далі - ступор. Школяр не грається - він уже на краю і готовий до фатального стрибка.

13-тирічний Максим тримає у напрузі весь Стебник. Він не хоче говорити ані з матір'ю, ані з поліцейськими. В нього одна мета - виконати останнє завдання «Синього кита».

А почалося все тиждень тому. Жвавий веселун Максим раптом замкнувся. Агресія била через край. Тоді рідні ще не знали - гра почалася.

Першою недобре відчула Максимова мати: жінка йде на відчайдушний крок - вимикає інтернет. Але було запізно - вже наступного дня син продовжив гру зі смертю - на даху.

Шкільні друзі знали про небезпечну «дружбу» Максима із «Синім китом»: хлопець створив фейкову сторінку в соцмережі й там викладав виконані завдання. Проте серйозно все сприйняли тільки після прощального селфі на даху.

Марта і Софія - подруги Максима. Вони мерщій побігли до хлопця на дах просто з уроку

Копи приймають ризиковане рішення - дозволяють дівчатам поговорити з однокласником

Титр: Валерій Середа - керівник головного управління поліції Львівщини

це був єдиний шанс, і його треба було використати. Їхнє завдання було його відволікати, і якнайближче підвести до поліцейських

Майже годину ученицям вдається втримувати Максима від фатального стрибка. Фахівці дивуються: дівчата працювали, як досвідчені психологи

Весь цей час матір школяра ані на крок не підпускали до сина. Зворушлива зустріч відбулася вже після порятунку

Що сталося з Максимом? Як фейкова гра могла реально штовхнути нормального хлопця на самогубство? Друзі впевнені, що «Синій кит» скористався нещасливим коханням школяра. Напередодні гри він посварився з дівчиною

Дорослим вчинком Марти й Софії захоплюється все місто. Дівчат навіть нагородили за блискучий порятунок друга. А Максимові тепер доведеться тривалий час спілкуватися з психологами, аби назавжди стерти наслідки дружби з «клубом самогубців»

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення