Як Україна готується до інавгурації Трампа (відео)

Над його зачіскою і манерою харчуватися насміхалася чи не вся Америка і не сприймала серйозно ані витівки, ані висловлювання. Мільйонер, будівельний магнат, власник конкурсів краси «Міс Америка» та «Міс Всесвіт».

Брав кредити направо і наліво, забував повертати банківські гроші, тому лише офіційно - тричі - ставав банкротом. Коли Дональд Трамп розпочав Президентську кампанію - світ припустив - це просто привід знов епатувати публіку. Його запрошували в телешоу лише, щоб покепкувати.

Та жарти несподівано скінчилися. 9 листопада 70-річний Трамп став 45-м президентом Сполучених Штатів. Частина американців принишкли в очікуванні, частина - вийшла на протести. Готується до президентства епатажного Трампа і Україна.

Ще не були оголошені остаточні результати виборів, а деякі українські високопосадовці вже встигли видалити із фейсбуку свої глузливі дописи на адресу нового американського лідера. А в кого їх ніколи не було, написали оди. Наприклад, Міхеїл Саакашвілі на декілька днів змінив обкладинку свого профіля на спільне фото з Трампом. А віце-прем'єр Павло Розенко, очевидно побоюючись, що новообраний президент першим ділом читатиме його сторінку, так би мовити - вкланявся.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення