Єдина вціліла жертва сімейної різанини назвала убивцю героєм після грошової компенсації (відео)

У Дніпрі поставили крапку у гучній справі павлоградського різника Валентина Земцова. З довічно засудженого за подвійне вбивство школяра не вийшло зробити героя-рятівника.

Убивця - син місцевого бізнесмена та екссудді. Він вирізав цілу родину, проте не мав жодних конфліктів зі своїми жертвами.

Три роки тому вночі він вдерся до сусідського будинку і намагався вирізати цілу родину. Зарізав господаря, його чотирирічного сина, пошматував і вагітну матір сімейства, але вона дивом вижила.

За півроку єдина вціліла жертва взяла від батьків убивці компенсацію, переїхала із новонародженим сином і раптово відмовилась від претензій. Суд першої інстанції це не розчулило, і різник відправився за ґрати довічно. Вже в апеляції мати вбитого сімейства приголомшила вдруге, бо через три роки озвучує геть іншу версію тієї кривавої ночі: вбивцею вона назвала свого загиблого чоловіка. Він начебто зарізав сина, а потім кинувся до дружини. Крики почув юний сусід, який вдерся до будинку і врятував жінку.

Сенсаційні аргументи не подіяли, спроба відправити справу на новий розгляд провалилася, адже повністю суперечить забраним доказам. Вердикт Апеляційного суду: різник сидітиме до кінця життя.

Тепер фігуранткою кримінального провадження стала і жінка, яка вижила. Відкрита справа за фактом надання недостовірних відомостей. Хто чи що змусило брехати її в суді? Ця справа вочевидь теж стане гучною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення