Її збили першою, а він вибіг, аби врятувати кохану: під колесами одразу двох машин загинуло подружжя на Рівненщині (відео)

На Рівненщині щастя відвернулося від місцевого подружжя. Чоловік і жінка переходили дорогу і раптом потрапили під колеса - страшно уявити - одразу двох машин! Після такого жодних шансів вижити бідолашні не мали.

Григорій та Валентина одружені не були, але проживали разом. Разом вони і загинули, коли переходили дорогу. Жінка, яка мешкає поруч із дорогою почула лише два глухих удари. Допомогти парі було вже неможливо, вони загинули миттєво.

Першою збили жінку. Від удару її відкинуло на зустрічну смугу. Чоловік побіг до коханої і також потрапив під колеса. За даними поліції пара нібито вирішила переходити дорогу поряд із пішохідним переходом. Але місцеві запевняють, що на "зебру" водії зовсім не звертають уваги і не те, що не зупиняються, а навіть не гальмують. І дорога тут погано освітлена. Слідчі просять допомоги у свідків аварії. А місцеві батьки розповідають про те, що просто неможливо перейти дорогу разом із дітьми, бо це у прямому сенсі загрожує життю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення