Юний детектив, який викрив кураторів "груп смерті", продовжує гру (відео)

Юний, 18-ти річний хлопець приніс себе у жертву, аби викрити кураторів смертельних груп - сумнозвісних синіх китів та рожевих фей. Він облаштував власну смерть, аби на неї, як на гачок, упіймати мисливців за дитячою кров'ю. Старанно виконував усі завдання - аж до останнього. І все - ретельно документував. Щоб потім - передати тим, хто чесно розслідує чорні справи кровожерливих китових опікунів.

Усе починалося, як гра. Іван удав з себе справжнього детектива і вирішив самотужки викрити кураторів смертельної групи! Для цього - припустився до хитрощів.

18-річний Іван Бондар малював собі страшні порізи, що наказував йому скоїти куратор жахливої гри. Мовляв, якщо гарно попрацювати, штучні рани виглядають не гірше за справжні.

Хлопець просто дурив свого куратора. Та й не тільки на простих завданннях. До того самого моменту, коли прийшло останнє

Раптом соцмережі - просто вибухають. Хлопець викинувся з даху бахатоповерхівки. За фактом загибелі чергової жертви синіх китів розпочато кримінальне провадження.

Утім, замість трупа поліцейські знайшли живого та неушкодженого гравця.

Отримавши дату смерті і попрощавшись на своїй сторінці, він імітував самогубство. Усю отриману інформацію юнак передав працівникам кіберполіції, які на разі проводять перевірку за вказаними фактами.

Іван розповів: імітував виконання завдань з однією метою - разом із друзями отримував айпі-адреси кураторів.

Один із кураторів - із Санкт-Петербурга, ще двоє - з України. Наразі усі дані про мисливція за дитячими життями хлопці передали поліції. З інформацією працює департамент протидії кіберзлочинності. Там уже підозрюють одного діючого куратора з Миколаєва і перевіряють, чи причетний він до гри.

А Іванові, поки він так грався, вдалося відмовити від участі в грі ще кількох підлітків.

Правоохоронці кажуть: пошук організаторів гри - доволі повільний, адже головна мета - знайти справжню верхівку.

Зараз Іван - теж у грі. Під іншим ім'ям. Хлопець переписується із кураторами і хоче вирахувати їх якнайбільше. Щоби так само - передати до рук поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення