Кара долі: коханці загинули у авто на дні озера (відео)

На Запоріжжі глибоко під водою знайдена машина з мертвою парою - ймовірно, коханцями. Двоє людей - молоді чоловік і жінка - зникли за п’ять днів до того. Рідні оголосили їх у розшук. І зрештою, цю пару - знайшли за кілька кілометрів від рідного села, на дні озера. Обоє - мають свої родини, а чоловік - ще й багатодітний батько.

Жінці було 22 роки, чоловік старший за неї на 7 років. Вони були з одного села - Труженки, це Донеччина.

Знайшли машину зниклих уже в сусідній області - Запорізькій. Слідчі звернули увагу, що на місцевому водоймищі в селі Вишневатому на поверхні води - дивні масляні плями. Водолазам довелося спуститись на п'ять метрів у глибину. І вже там - на дні - вони й побачили зниклий «Ланос». А в ньому - трупи людей.

Чоловік знаходився на задньому сидінні, жінка спереду - на пасажирському. Чоловік, судячи з усього, намагався вибити двері і відкрити ногами, тому що вони були щільно уперті об двері.

Після того, як витягли людські тіла, прийнялися і за машину. Бо в ній - ймовірно, були докази того, чому ж сталася трагедія. Всередині слідчі знайшли кілька пляшок горілки. І одна з них була порожня. Ймовірно, водій був п'яний, і машину занесло.

У загиблого чоловіка залишилися дружина і четверо дітей. У жінки - двоє. За свідченням знайомих, вони часто спілкувалися. І, ймовірно, чоловік запропонував підвести свою подругу до її рідних. Але чому вони випивали у машині біля водойми - загадка. До речі, керувати автомобілем чоловіку було заборонено. За злою іронією долі, його позбавили прав саме за водіння у нетверезому стані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення