Карають голодом, б’ють, відбирають гроші: як насправді живуть пацієнти у геріатричному пансіонаті Дніпра? (відео)

У геріатричному пансіонаті Дніпра п’яна медсестра під час нічної зміни влаштувала бійку - з кулаками накинулася на пацієнта, роздерла одяг та порвала гроші.

Мешканці закладу, переважна більшість з яких мають важкі форми інвалідності, кажуть: таке приниження від персоналу медзакладу терплять регулярно. Одна з очевидиць розповіла, що побитий постоялець - то кавалер медсестри. Посварилась пара, бо обидва хильнули зайвого. Одразу після розголосу медсестру звільнили.

Постояльці розповідають, що персонал медзакладу на роботі часто зловживає горілкою. Як результат, можуть випадково вилити гарячий борщ, або ж "тарілки літають". Все стається саме тому, що люди не контролюють себе у нетверезому стані.

"Ми звертались з приводу їжі, яка несвіжа, медичного обслуговування - керівництво ігнорує", - розповідає мешканець геріатричного пансіонату Сергій.

Людей не просто залякують, а навіть можуть покарати голодом або так званою "дуркою" у психлікарні. Найбільше ж начебто дістається лежачим пацієнтам, які не бачать вулиці. А ще тут можуть пограбувати.

Натомість у керівництва свої аргументи: постояльці перебільшують проблеми, бо їм просто бракує уваги. Тим часом у поліції розпочали перевірку закладу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення