Катер-вбивця: подробиці загибелі плавця від гвинта на Миколаївщині

Перерваний відпочинок. Море крові на Миколаївщині побачили відпочівальники, які просто каталися на "банані" у курортному містечку на убзебежжі. Катер, наче ковбасу, перемолов чоловіка, що заплив подалі від берега. Потужний гвинт відрубав нещасному руку, пошматував тіло, і той - помер дорогою до лікарні. Навколо - суцільний шок! А хто ж відповідатиме за страшну смерть?

Вікторія Лакезіна повернулася з місця жахливої події. Усе сталося настільки швидко, що ніхто не встиг нічого зрозуміти. Моторний човен тягнув за собою надувний «банан» із відпочивальниками, аж раптом - удар, крики і море крові. Гвинтом катера чоловікові відірвало руку і пошматувало усе тіло. Він був ще живий, коли витягли, але помер дорогою до лікарні. За фактом жахливої загибелі поліція відкрила кримінальне провадження Загинув 60-ти річний мешканець Київщини - приїхав на море з дружиною на відпочинок. Версію, що чолов'яга погнався за своїм матрасом, рятувальники відкидають: мовляв, пловця б помітили і завернули назад.

Сергій Зеленський згадує: саме до них на пост прибігла дружина загиблого. Казала, що чоловік хотів допливти до острова за чотири кілометри від узбережжя. Водій човна-убивці, 37-ми річний Сергій Кондратюк, - у лікарні від пережитого шоку. На його захисті - адквокат: Сергій - каже - їздив з атракціоном у спеціально відведеній для цього зоні. Пловців там взагалі не має бути Поки ведуться експертизи: і тіла жертви, і стану водія, і пошкоджень і справності човна. Перевірять, чи не п'яним був загиблий, коли пустився у подорож. А вбита горем вдова вже поїхала додому. У неї - важка психотравма.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення