Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=QxXgdx-Rm5w&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=QxXgdx-Rm5w&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 "Кити-вбивці" дісталися Рівненщини: дівчата, яких врятували, розповідають жахливі подробиці (відео)

"Кити-вбивці" дісталися Рівненщини: дівчата, яких врятували, розповідають жахливі подробиці (відео)

Кити-вбивці дісталися вже й Рівненщини! У містечку Дубні пара студенток коледжу увійшли в так звані групи смерті і впритул підібралися до виконання останнього завдання куратора. Але закінчити місію дівчатам - не дали! Хто саме потрапив на гачок інтернет-убивць, і скільки підлітків просто зараз спілкуються з кураторами і чекають наказу добровільно попрощатися з життям?

no video parsed

Вона ретельно ховає своє обличчя та просить змінити голос, а на інтерв'ю погоджується лише тому, аби врятувати чиєсь життя. Адже сама - мало не попрощалася зі своїм. Кілька днів тому 19-річна Тамара вступила у так звану групу смерті «Синій кит». Таких зараз повно в соцмережах. А далі почалася смертельна гра.

Фінальним завданням мало стати самогубство. І до цього останнього кроку її вперто підштовхував так званий куратор групи.

Виконати фінальне завдання Тамара не встигла. Дівчині завадили поліцейські, які завчасно дізналися про її плани та попередили самогубство. Зараз копи намагаються знайти куратора групи, який мало не примусив дівчину до суїциду.

Куратор спочатку виходив з одного сайту під однією назвою, в подальшому повідмив, що його заблоковано, його адреса зміниться, він сам вийде на зв'язок. Цей куратор спрямовував дану дівчинку і давав завдання та перевіряв у подальшому

Разом із Тамарою в смертельну гру бавилась і її подруга. Зараз з обома працюють психологи. Вони розповідають: куратори груп смерті - далеко не пересічні люди. І тут не обходиться без спеціальних психологічних прийомів, протидіяти котрим діти та підлітки часто безсилі.

Щоби завтра не ховати власних дітей, психологи радять батькам більше уваги приділяти їхньому вихованню. Потрібно цікавитися їхнім настроєм, дозвіллям і навіть режимом сну, а насторожити мають будь-які малюнки з китами, або ж видряпані на руках дивні написи. І якщоє хоча б одна з цих ознак, дитина опиняється в небезпеці і, ймовірно, потребує порятунку. Аби тільки - вчасного!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення