Клієнти скандально відомої ювелірної компанії з'їхалися на акцію протесту на Вінниччину (відео)

Купуєш золоту чи срібну дрібничку задорого, потім приводиш кількох друзів, вони теж купують, і всі - один за одним - отримують відсотки. Спочатку маленькі, потім - більше і більше. Саме на цьому принципі побудовані чи не всі у світі фінансові піраміди. І діють вони іноді роками, а іноді - навіть десятиліттями.

На Вінниччині після серії обшуків, люди вийшли на протест проти закриття ювелірних магазинів. Своєю чергою правоохоронці звітують про те, що продовжують викривати шахрайську схему, створену під прикриттям відомої ювелірної мережі. Але не всі радіють спритності правоохоронців. У невеличке містечко з'їхалися люди з різних куточків країни. Ці сотні невдоволених і є інвестори проєкту.

Правоохоронці не вперше оголошують війну так званій ювелірній піраміді. Так було і минулого року, але справа розвалилася і компанія спокійно відновила роботу та виплати. І ось нове потрясіння. Відтак люди і вирішили зібратися і поїхати на Вінниччину. Знову майбутнє у тумані. Мітингарі записують відеозвернення до високопосадовців та пишуть петицію до президента.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення