Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=-AGdrtr3p4I&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=-AGdrtr3p4I&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Країною шириться дитячий суїцид: 60% загиблих із благополучних родин (відео)

Країною шириться дитячий суїцид: 60% загиблих із благополучних родин (відео)

Це - останні хвилини 15-нічного Анатолія. Він фільмує все - для рідних. До залізничної станції вже під'їжджає потяг. Хлопчик чекатиме його на рейках. Він дивитиметься просто в очі водію тепловоза, а той - не встигне загальмувати! Шансів вижити після зіткнення у школяра навіть не було. А поруч із тілом знайдуть його фотоапарат. З останнім жахливим відео.

no video parsed

Хлопець був із, здавалося б, звичайної родини - мама, вітчим, рідний батько. Усі - наче любили сина. Утім, останнім часом хлопчик тікав з дому, бо зустрів кохану дівчину, а мама вважала, що він ще замалий для дорослих стосунків.

Семикласник Денис закінчив своє життя у зашморгу. Він жив зі старшим братом та сестрою. Мама - на заробітках. У те, що життєрадісна дитина ні с того, ні с сього покінчила з життям, родичі не можуть повірити. А однокласники малого зізнаються -напередодні їм у школі розповідали про так званий «собачий кайф». Тож Денис, лишившись вдома сам, став жертвою дурних забавок. Йому було лише 13.

17-річна Валерія - студентка Житомирського агротехнічного коледжу - повісилася у кімнаті гуртожитку.

Самогубця була спокійною і замкнутою, ні з ким не сварилась. От тільки з навчанням у неї не складалося. З 12-ти предметів вісім - вона не склала, а батьківського гніву боялася більше, ніж смерті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення