Кривава баня у київській багатоповерхівці: за дівочу честь зарізали чоловіка (відео)

У столичній багатоповерхівці на проспекті 40-річчя Жовтня, 84 розігралася справжня кривава баня. Несамовиті крики налякали мешканців багатоповерхівки надвечір.

Того дня у Єлизавети на 4-му поверсі - власниці квартири, де сталася різанина - зібралася гучна компанія. Серед гостей були 33-річний Олександр та 57-річний Павло, між ними і виникла сварка. Двобій програв старший опонент. Пораненого чоловіка друзі потягли до машини, аби відвезти до лікарні. Проте потерпілий помер ще до надання йому медичної допомоги.

Тим часом різник пішов додому заліковувати власні рани. Коли копи його затримали, він відверто розповів: заступився за даму.

Кров була дійсно усюди: на підлозі, стінах, дверях та розлита рікою на кількадесят метрів по асфальту у столичному дворі.

Сусіди переконані, що смерть у цій квартирі, яка до речі не перша, не буде останньою. Кримінальні традиції тут започаткувала ще мати Єлизавети. Кілька років тому жінку вбили за гаражами, а Єлизавета почала кулаками зганяти злість на своїй бабусі. Беззахисна пенсіонерка заховалася від онуки та її друзів-пияків на дачі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення