Криваве місиво за паркувальне місце: бійці охоронної фірми покалічили АТОвця (відео)

В Одесі п’ятеро бійців накинулись на одного чоловіка і сильно його покалічили.

Побоїще сталося після того, як 36-річний одесит доставив клієнтові товар. Міцних незнайомців він зустрів, коли повернувся до своєї машини.

Повз це місиво ходили люди, але ніхто не намагався зупинити бійку. Ймовірно, боялись. Адже серед нападників четверо були у формі охоронців.

Місиво сталося начебто через парковку - чоловік вскочив на єдине вільне місце перед елітним Porsche. Коли отримав перший удар - відповів газовим балончиком. Після цього на чоловіка накинулись всі гуртом. Вже потім Євген Кучицький дізнався, що залив очі з перцевого балончика засновнику охоронної фірми Ованесу Кіракосяну.

Лікарі розповіли, що у чоловіка травми майже по всьому тілу. Він отримав струс мозку, перелам носу, множинні забої та синці по всьому тілу, забій грудної клітини та обох легенів. Потерпілому важко дихати - його постійно нудить і лихоманить.

Родину підтримують побратими Євгена. Колишні АТОвці влаштували мітинг під офісом тієї самої охоронної фірми. Учасники бойових дій вимагають, аби у фірми відібрали ліцензію. У поліції у відповідь відкрили провадження за статею "хуліганство".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення