Кривавий любовний трикутник: на Одещині чоловік вбив суперника та викинув труп у вуличний туалет на очах у коханої (відео)

Моторошна розправа у Кучургані. Молодого чоловіка зарізали під час застілля. Сліди крові намагалися замити, а тіло загиблого викинули у вуличний туалет.

На Одещині господиня здала будинок квартирантам. Чоловік та жінка жили тихо і спокійно, мали платити за комуналку і доглядати будинок. Люди працювали на полях, але згодом у будинку з'явився третій. Молодик, на ім'я Олександр, приїхав в Донеччини.

Того вечора квартиранти влаштували посиденьки, які і переросли у бійку. Смертельний конфлікт стався саме під час застілля. Наталя з Валерієм випивали за столом. За словами чоловіка, молодий Олександр зненацька кинувся на нього. Тоді Валерій схопився за ніж та кілька разів вдарив ним суперника. Після жорстокої розправи чоловік кинув труп у вигрібну яму.

Місцеві припускають, що чоловіки не поділили Наталю. Але дама, за яку кавалери влаштували криваву різанину, одразу зникла. Люди бачили її у крові, тому подейкують, що вбивцею могла бути саме Наталя, а Валерій взяв вину на себе, аби врятувати кохану.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення