Масове убивство у Штатах: 8 розстріляних, серед яких двоє дітей (відео)

Загиблих могло бути в рази більше, якби у навіженого чолов'яги не скінчилися патрони! Масове убивство - в Сполучених Штатах. Люди гинули просто у власних будинках, так і не збагнувши за що. Хто опинився у смертельному списку, і -головне - яким був мотив розправи? Вікторія Сеник із шокуючими подробицями.

Штат Міссісіпі. Озброєний 35-річний афроамериканець раптом уночі прямує убивати сусідів. Чоловік вривається у три будинки і розстрілює усіх, кого бачить! Потім захоплює у заручники 16-річного хлопця. Щонайменше восьмеро людей стали жертвами стрілка. Серед загиблих - навіть заступник місцевого шерифа. Виявилося, поліцейський отримав смертельне поранення, коли прибув на виклик, аби заспокоїти цього чоловіка. Несамовитий сварився з екс-дружиною, яка разом із дітьми переїхала від нього. Це й обурило Годболта. Він прийшов забрати дітей, а коли йому заперечили - почав убивати. Спершу застрелив копа, потім - трьох жінок, двох дітей і сусідське подружжя. Хтозна, скількох би ще він убив, якби не скінчилися патрони. Готовий був скоїти і суїцид. Під час затримання його поранили. Хоча він просив, аби вбили Адже у навіженого стрільця - до того ж багате кримінальне минуле.

12 років тому він відзначився збройним пограбуванням, 2013-го - розбійним нападом. Два роки тому - відсидів за дебош і водіння без прав. Нині ж за убивство вісьмох людей йому світить довічне ув'язнення. Хоча на разі він госпіталізований.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення