Масштабне пограбування у Харкові: банда катувала жінку праскою, поки та не вказала на сейф (відео)

У приватному секторі Харкова банда грабіжників увірвалась у будинок і влаштувала жінці скажені тортури.

Охайний та заможний двоповерховий будинок, який відрізняється від інших на вулиці, вночі перетворився на справжню катівню для господині.

Невимовний жах розпочався близько другої години ночі. Ані високий паркан, ані кнопка швидкого виклику охорони так і не стали порятунком для 57-річної харків’янки. Жінка почула шум, вийшла зі спальні і побачила, як по її кімнатам нишпорять непрохані гості. Побачивши господиню, чоловіки в масках повалили її на підлогу, зв’язали клейкою стрічкою. Бандити били її, знущалися, а потім катували бідолашну жертву розпеченою праскою.

Тортури тривали до тих пір, поки знесилена жінка не віддала нелюдам все до копійки. За інформацією поліції, забрали приблизно 50 тисяч доларів, 60 тисяч євро, золоті прикраси та дорогі годинники.

Потерпіла викликала поліцію близько 4 ранку, потім приїхала швидка. Втім, від госпіталізації постраждала чомусь відмовилась.

На слід нелюдів правоохоронці вийшли гарячим слідом. Затримали їх наступного дня аж за 500 кілометрів від Харкова на трасі Київ - Житомир.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення