Мати-одиначка на антидепресантах: нові подробиці про вбивцю поліцейської у Києві (відео)

Стали відомі нові подробиці про жорстоке вбивство співробітниці кіберполіції, якій нанесли 40 ударів ножем.

Тіло бідолашної знайшли під ранок на столичному проспекті Бажана. Її вбила власна подруга, яку жертва знала з самого дитинства, вони вчилися у одній школі. Після того, як пошматувала тіло, то покинула скривавлену і вже не живу подругу посеред вулиці.

Підозрювана у вбивстві розповідає, що того ввечері Святослава прийшла до неї у гості, аби разом відсвяткувати цьогорічне жіноче свято. Жінки розходилися вже під ранок, і господиня Юлія зголосилася провести подругу додому.

На грунті раптової сварки, як розповіли свідки, Юлія нанесла Святославі смертельні ушкодження. Жінка підтверджує, що вбила, але про сам механізм згадати не може.

Юлію схопили у квартирі її колишнього чоловіка. Ніж вона вочевидь прихопила під час застілля, а після розправи викинула у смітник.

Чи справді вбивство сталося через ревнощі - підозрювана у суді так і не пояснила. Юлія розповіла лише, що Святослава дуже захмеліла і тому подруга пішла її проводжати. Сама нібито не випивала. Справа в тому, що жінка вживає антидепресанти. За словами вбивці, спочатку подруга схопила її за волосся, а та у відповідь вдарила її пляшкою по голові. А далі, каже Юлія, все було наче в тумані.

Відомо, що підозрювана - мати-одиначка, яка сама виховує двох синів. Вона тривалий час перебувала у депресії, тому їй мають призначити психіатричну експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення