Матір-вбивця не знає, чому викинула доньку з 9 поверху (відео)

Просто шокуюче вбивство на Запоріжжі. Матір спершу задушила, а потім викинула свою дочку з дев'ятого поверху. Дівчинці-школярці було 12 років, а жінка за професією – шкільний вчитель. Попереджаємо: краще відведіть дітей від екранів. Від того, що побачите зараз, холоне кров.

Після вбивства дочки Світлана втекла із дому. В поліції оголосили план перехоплення. До пошуків жінки підключились навіть місцеві активісти. Через три години її знайшли у місцевому парку.

Свідки, кажуть: Світлана була мокра, бо намагалася втопитися. Але попрощатися з життям – так і не наважилася. Тож і тікати – вже не збиралася. Навпаки – просила когось себе вбити.

Світлані 44 роки. Довгий час вона викладала українську мову у школі. Та останні роки працювала у місцевій бібліотеці. Сусіди шоковані. Кажуть – родина була благополучна. А з 12-річною Настею мати завжди була поряд.

Дівчинка була відмінницею у школі. Займалася танцями та спортом. Батько працює на атомній станції. В родині ще є старша дочка – вона студентка. Після вбивства дочки Світлана залишила своїм рідним записку, де вибачалася за те, що скоїла. Останній час вона наче проходила лікування у психіатра.

Світлана затримана, і тепер на неї чекає психіатрична експертиза. За вбивство своєї дитина вона може на все життя опинитися або у психлікарні, або у тюрмі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення