Мешканці Тернополя заявляють, що поліцейські влаштовують шоу з перегонами (відео)

Налякані діти, стривожені дорослі - сирена, гонитва та затримання зі зброєю! Ніхто не чекав, чим закінчиться сімейний відпочинок у тернопільському ресторані.

Вмить усе перевернулося, коли налетіли копи. Що вони робили в закладі? За ким полювали? Те, що дізналися мешканці, просто не вкладається в голові! Невже весь цей переполох - то цирк, який поліцейські влаштовують за гроші?! Тільки погляньте, чим займається поліція, доки десь убивають і грабують людей.

Це - Олександр. Вихідного дня він разом із сім'єю відпочивав у цьому ресторані. Святкували хрестини, тож було багато дітей. Коли біля самісінького входу почалося затримання водія та в нього вилучили зброю, чоловік сказав дружині забрати від вікон дітей. А сам увімкнув камеру на телефоні.

Те, що почули далі, просто не вкладається в голові. Виявляється, вся спецоперація була фейком. Поліцейські у свій робочий час, замість

ловити злочинців, приймали участь у романтичному шоу

Що робили поліцейські на відео? Для кого влаштовували незабутню романтику? В управлінні патрульної поліції нас зустрічає керівник.

Стверджує, що зараз саме триває службова перевірка, тому жодних пояснень він надати не може.

Та Олександр каже - замовні розваги - то звична справа для тернопільських копів. Він і сам телефонував до управління і просив попрацювати аніматорами. Йому порадили звернутися керівництва, а з неофіційних джерел чоловік дізнався й вартість таких послуг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення