Моторошне вбивство дівчини на Харківщині: з'явилися подробиці і мотиви (відео)

Анастасія жила разом із батьками під Харковом. Добра і довірлива.

Але, раптом, дівчина зникла. Хто б міг подумати, що її знайдуть вбитою. Кому і навіщо знадобилося забирати у лагідної милої дитини життя.

Ні, звіряче вбивство скоїв не кривавий маніяк, а її знайомі. Один з молодиків зустрічався з Настею, але відносини не афішував.

Дівчину запросили на квартиру одного з майбутніх вбивць, де він мешкав разом із вагітною дружиною. Добряче підігріти алкоголем хлопці після вечірки запропонували Насті прогулянку берегом водосховища. Іншу дівчину залишили вдома. Ця прогулянка і сталася останньою у життя Насті.

28-річний Олег-себе називає лише співучасником злочину. Каже не одразу і зрозумів, що відбувається. Вину валить на товариша. А ось у 30-річного Максима-інша версія. Той розповідає, що Олег зустрічався з дівчиною і саме він придумав її вбити. Заради телефона. Він нібито і запропонував підпалити тіло нещасної.

Несила повірити, але про криваву розправу знала вагітна дружина Максима. Та мовчала. На час слідства молодиків суд відправив під варту, обом світить довічне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення