На будівлі Нацбанку чоловік намагався скоїти самогубство (відео)

П'яний, майже голий, скривавлений і з уламком битого скла. Вгадайте, де у такому вигляді опинився чоловік? Не повірите, на даху будівлі Нацбанку. У Вінниці несамовитий видерся на горище установи і, погрожуючи стрибнути, на очах у десятків людей почав себе шматувати Чи вдалося неадеквату звести рахунки з життям? Подивіться, якого переполоху він наробив

Вінниця, п'ята ранку. Увага поодиноких перехожих прикута до місцевої будівлі нацбанку. Там, у вікні на горищі, стоїть майже голий та скривавлений чоловік. Першими людину на даху фінустанови помітили працівники сусіднього готелю. Вони негайно натиснули тривожну кнопку: поліція охорони прибула за лічені хвилини, а за нею - і два екіпажі патрульних. Картина була жахлива! Чоловік у вікні безперестану різав своє тіло уламком розбитого скла і погрожував стрибнути вниз. Поки одні копи шукали способи підібратися до самогубці на горищі, Олександр стояв унизу й намагався тягнути час.

Та чоловік нікого не хотів слухати й продовжував себе різати. Майже годину тривала операція з порятунку. Врешті, патрульним вдалося підібратися до неадеквата й одягнути на нього кайданки Лізти на горище довелося й медикам. Першу допомогу скривавленому чоловікові надавали просто під дахом старовинної будівлі. Але він ще й пручався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення