На чергах за паспортами наживаються шахраї (відео)

Біометричний паспорт. Безвіз. Європа. Українці немов збожеволіли після новини про спрощений виїзд за кордон. Від навали людей тріщать по швах усі паспортні сервіси. Навіть до реформованих і сучасних доводиться, як у старі часи, займати чергу о шостій ранку. Вже два тижні центри обслуговування видають до 20-ти тисяч біометричних документів щодня! .

Невже всі раптом зібралися вИїхати з України? Звісно ж, із ажіотажем на полювання виходять шахраї.

На годиннику сьома ранку, а під стінами ще зачиненого паспортного центру - не проштовхнутися. Всі ці люди - в черзі за мрією - біометричним закордонним паспортом. Марія, немов вожак, змогла організувати людей і попередити паніку на вході простим рішенням - усіх одне за одним записує до блокнота.

Ольга - у черзі аж 90-та. Заради документа у синій обкладинці навіть відпросилася з роботи. Ближче до 9-ї всі вже на низькому старті. Деякі навіть забули і про чергу, і про список.

Після невдалої спроби нахаба все таки заспокоївся і став покірно чекати. А от для Гліба - багатогодинні черги вже позаду - він прийшов забирати документ. У Міграційній службі маніакальним бажанням людей в отримати паспорта - відверто здивовані. Лише за вчора центри видали на руки майже 19 тисяч документів!

Мінімальний строк виготовлення біометричного закордонного паспорта - 7 робочих днів. Та інтернет рясніє привабливими пропозиціями виконати цю роботу за добу і навіть без присутності отримувача! Але такі солодкі пропозиції - це витівки шахраїв - попереджають у міграційній службі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення