На Черкащині чоловік убив друга по чарці

На Черкащині чоловік побив до смерті товариша по чарці. А коли зрозумів, що накоїв, - інсценував крадіжку.

68-річного черкаського дачника родичі розшукували декілька днів. Він поїхав до села в Чигиринський район, і рідні ніяк не могли йому додзвонитися. Зрештою, схвильована дружина зателефонувала до сусідів.

"Так, жінка телефонувала. Була схвильована, що чоловік не відповідає на дзвінки. А я їй і сказала, що він тут не перший день випиває",-розповідає сусідка покійного Наталія.

Вона з чоловіком бачила, як напередодні покійний випивав у компанії свого знайомого. Думала, - просто заснув п’яний. А коли пішли навідатися – побачили сусіда мертвим.

"Тут була велика п’янка. Чоловіки часто випивали. А що сталося потім – хто зна. На другий день ми ввечері прийшли – хата вже була відкрита. Чоловік зайшов і побачив сусіда мертвим",- згадує Наталія.

На тілі покійника - явні сліди від побиття. А з будинку зникли мобільний телефон та інші особисті речі чоловіка. Усе це правоохоронці знайшли у того самого товариша по чарці. Чоловік зізнався: п’яний конфлікт переріс у бійку. От тільки через надмірну дозу алкоголю він не розрахував сили. А коли зрозумів, що товариш мертвий, вирішив інсценізувати пограбування. Убивцю затримали, і тепер йому загрожує до15-ти років в’язниці.

Випуск Надзвичайних Новин за 16 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення