На Черкащині дитина померла від кульового поранення (відео)

11-ти річний хлопчик - із кулею в голові! Такий жах стався на Черкащині! Пораненого школяра привезли у лікарню без свідомості у вкрай тяжкому стані, однак попри те, що ціла бригада лікарів боролася за його життя, він - загинув! Хто зробив роковий для дитини постріл?

Хлопчика з простреленою головою привезли в уманську міську лікарню надвечір. Одразу - у реанімацію. Поруч, у приймальному відділенні навколішки - молиться матір пораненого школяра. А ось розповідати, що саме сталося з дитиною, родичі - навідріз відмовляються. Натомість за рідних про кривавий інцидент розповідає поліція.

Цієї страшної трагедії, можливо, і не сталося б, якби не батько 11-ти річного Віталія. Він купив собі пневматичну рушницю та привіз зброю додому. У той роковий день поїхав на роботу, а вдома - залишилися дружина з двома дітьми. Старший син розповів у поліції - братик був у кімнаті, де залишилася зброя,один. Аж раптом - домочадці почули постріл. Забігли до помешкання і знайшли дитину - вже у калюжі крові.

У реанімації за життя школяра боролася ціла бригада медиків. Однак, дві години їхніх зусиль не дали позитивних результатів:

поранення було надто тяжким. Куля увійшла через ніс та пошкодила головний мозок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення