На Черкащині людину пошматували над Біблією (відео)

Сатанинська розправа наробила переполоху на Черкащині. У сільській хаті на околиці знайшли мертвого чоловіка. Бідолашний був буквально пошматований, а його розтрощена голова лежала на залитій кров'ю біблії. Що за потойбічні ритуали відбувалися у віддаленому будинку? У таємничій справі - жіночий слід.

Вікторівка Черкаської області. Край села - маленький будинок з однією кімнатою. А всередині - те, що навело паніку на всіх місцевих. Стіни, підлога і навіть стеля - в крові. На столі - закривавлені інструменти й посуд. І тут таки - мертвий господар - у моторошній позі.

На тілі 52-річного Валентина не було живого місця. Його били, різали та рубали. Навіть по живому

Страшна звістка швидко облетіла все село. Сатанинським ритуалом у будинку на околиці люди шоковані та налякані.

Місцеві мешканці розповідають, що покійний останні 20 років вів тихе життя, хоча в молодості й побував у в'язниці. Зараз же - доглядав стареньку матір і допомагав односельцям по господарству. Хто ж так жорстоко пошматував бідолаху? Перший доказ - знаряддя розправи - поліція знайшла в самому будинку.

Правоохоронці з'ясували, що тієї страшної вночі в будинку на околиці були четверо чужинців. Копи були не вірили своїм очам: серед жорстоких убивць - мати трьох дітей

Другому затриманому - 46. Відсидів за крадіжки. Що за сатанинський ритуал вчинили над убитим? Виявляється, то була хвороблива помста ображеної жінки! Їй допомагали троє друзів.

Рідні ж підозрюють, що Валентина закатували саме через пограбування. Бо напередодні він продав автомобіль. Іще двох злочинців поліція розшукує. За криваву розправу всьому квартету світить довічне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення