На Черкащині п'яний водій повісився на воротах після того, як збив дитину (відео)

У Ярошівці на Черкащині "Москвич" збив 16-річну дівчину. Винуватець ДТП вирішив сам себе покарати, і зрештою потрапив до реанімації.

Швидкість автомобіля була невеликою. Машина ударила підлітка у спину. Юлія набрала родичів, які примчали на місце аварії. Вони самі відвезли постраждалу у лікарню, разом з ними поїхала і дружина водія "Москвича". У свою чергу він поїхав додому. Як виявилось, водій сів за кермо напідпитку.

Поки медики надавали допомогу постраждалій, 46-річний винуватець аварії так себе картав, що вирішив покінчити життя самогубством через повішення. Про це на "102" повідомили медики, які госпіталізували водія-самогубцю. Його лікарі витягнули з того світу, адже до лікарні чоловік поступив у вкрай тяжкому стані.

Чоловік міг би померти, якби додому вчасно не повернулася дружина нещасного. Буквально в останню мить жінка витягла свого благовірного із зашморгу.

Батьки постраждалої дівчини карати безвідповідального водія не хочуть, адже він і сам себе добряче покарав. Тим паче, що його родина взяла на себе всі витрати на лікування підлітка. Але у правоохоронців на водія-порушника інші плани.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення