На Черкащині затримали серійного вбивцю валютників (відео)

На Черкащині у Тальному власник автомийки виявився убивцею двох валютників. Він заманював валютників до себе на мийку, а потім забивав до смерті.

Одного із валютників минулого тижня знайшли з розтрощеною головою у багажнику стареньких "Жигулів". Голова чоловіка була суцільним кривавим місивом, обличчя понівечене до невпізнаваності.

Слідчі вважають, що 54-річного Олега Стукана власник автомийки вбив, аби не повертати борг у 10 тисяч гривень. Рідні загиблого впевнені, що вбивство було спланованим. Адже напередодні чули розмову, як 60-річний бізнесмен домовлявся з Олегом про обмін великої суми грошей.

Цей сценарій наче дві краплі води схожий на загадкове зникнення ще одного валютника. Анатолія Чепелівського шукали майже три роки. А він увесь цей час був у дворі цього самого автомийника - у каналізаційному люці. Від чоловіка залишився лише скелет. Упізнати у ньому свого чоловіка вдова Людмила зуміла лише по зубах та одязі.

Припускають, що дружина власника автомийки не могла не знати, що коїться на її подвір’ї. Після затримання чоловіка жінка кудись зникла. Кажуть, що поїхала до доньки з зятем, який нібито працює у столичній поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення