Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=yUVoJHBr1Uc&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=yUVoJHBr1Uc&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 На групах смерті, через які вмирають українські діти, злочинці заробляють шалені гроші (відео)

На групах смерті, через які вмирають українські діти, злочинці заробляють шалені гроші (відео)

Групи із суїцидальним змістом з'явилися в Інтернеті два роки тому. Привід - трагедія на далекому сході Росії. Усуррійськ. Листопад, 2015. Школярка Рина наклала на себе руки, полігши на коліях. Перед самогубством видала в Інтернеті світлину на тлі потяга. З дивним підписом.

no video parsed

Ця історія стрімголов розійшлася мережею. Загибла Рина стала образом моторошного інтернет-культу. За розкрутку шок-контенту взялися, хто тільки міг. Секта самогубців поширювалася невпинно. Зловісні відео та психологічні записи із депресивною тематикою розмножилися. Так і з'явився Тихий дім і кити. Начебто самотні і сумні тварини, які само-викидаються на берег.

У листопаді 16-го виявилось: активно розкручував злоякісні китові спільноти Філіп Лис. Йому 21, живе у Московській області. Свою мотивацію спершу він не приховував.

Та коли Філіпа заарештували за доведення до смерті п'ятнадцятьох підлітків, він заявив, що скопіював контент оригінальної спільноти задля… гри.

Божевільні творці смертельних спільнот чи ні - питання суперечне. Філіпа Лиса визнали адекватватним. І якщо створені ним клони з суїцидальним змістом - спочатку були безглуздою амбітною ідеєю, то нині нею керують представники злочинного світу.

За юнаком стоять більш просунуті підбурювачі смерті - про це свідчать масові дитячі суїциди по всьому світу. В Росії убитих небезпечною грою дітей - майже півтори сотні. Хвиля дитячого самовбивства дісталася й України. У Кіберполіції б'ють тривогу: у смертельну групу вступили майже три сотні людей. Є й летальні випадки - коли гру пройшли до кінця

Хлопець поклав голову на рейки і чекав приїзду потяга. Своє самогубство 15-річний Анатолій зняв на відео.

Одеса, лютий 2017.

Кров рідної доньки власноруч прибирає батько в Одесі. Молода дівчина вистрибнула з сьомого поверху. Вона страждала від депресії і тяжкої форми сколіозу.

Житомирщина, лютий 2017.Одинадцятирічний хлопчик - повісився у власному подвір'ї. Усі губляться в здогадках: нещасний випадок чи доведення до суїциду? Розгадку задушена дитина забрала із собою…

Прикарпаття, лютий 17-го. У поліції Івано-Франківська нарахували близько десятка дітей, які приєдналися до гри Синій кит. Бити на сполох почали після того, як 13-річна дівчинка опинилася в лікарні з дивними порізами на руці.

Страх і містифікація створюють надзвичайну таємничість. Маніпулюють не тільки дітьми. На гачок утрапити можуть і дорослі. Адже гра - із бісівськими проявами!

Прикарпаття, грудень 2016. 28-річний блогер і мандрівник-оператор з Одеси Максим Липатов звів рахунки з життям. Повішеним на дереві, його знайшли у лісі на Прикарпатті. Перед тим, як піти… він написав пост і поставив його на таймер. Текст опублікувався за дві доби після самогубства

Здається, рядовий суїцид на тлі глибокої депресії. Якби не безліч дивних листувань напередодні смерті. Усі - пов'язані з сатанинськими сектами із Росії

Правоохоронці ж заявили про банальний суїцид. Не вбачаючи загрозу підліткам України, що нині лише розгорається.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення