На Харківщині через батут загинула дитина (відео)

Невелика галявина на узбіччі. Зараз атракціон не працює - різнокольоровий батут покинутий без нагляду. У траві і досі лежать подовжувач із розеткою. Лізі було 17. Тут вона працювала лише кілька тижнів.

Напередодні увесь день ішов дощ - тому дітей на атракціоні не було. Дівчина, вочевидь, хотіла вимкнути компресор батута. Зайшла в мокру траву, тоді і сталося лихо Це поки версія. Свідків трагедії - немає. У сусідньому кафе кажуть, вже мертва Ліза якийсь час так і лежала у траві. Її побачили випадково Родичі розповідають - Ліза працювала, аби допомогти родині. Влаштувалась неофіційно. Із першої зарплатні купила матері квітів. А у день смерті - була навіть не її зміна. Мати Лізи - ледве при тямі. У смерті дитини жінка звинувачує власника батута. У поліції кажуть - власника атракціону вже встановили. Чоловіку 30 років. І жодних дозвільних документів він не показує.

Містяни б'ють на сполох. Такі батути зараз стоять чи не у кожному дворі. До електромереж атракціони під'єднані, як заманеться. А відтак, на місці Лізи - може опинитися будь-хто. За атракціони відповідає управління Держпраці. Там запевняють - каруселі, гойдалки, автодроми увесь час перевіряють. А ось надувні батути для закону - поки що невидимки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення