На Харківщині ревнощі призвели до вбивства та самогубства (відео)

Кривава геометрія кохання. Любовний трикутник - довів до двох перерізаних горлянок. Моторошна драма розігралася під Харковом. Чоловік приревнував екс-дружину до іншого - і так, що зарізав суперника. Труп сховав просто під боком у коханої - під диван. Жінка два дні провела з мерцем в одній кімнаті. А що утнув убивця, коли його вирахували копи

Це - шокуючі кадри оперативного відео. На місці злочину працюють експерти. Під диваном - жахаюча знахідка. Цей мрець пролежав тут не менше двох діб - у кімнаті стоїть їдкий трупний запах. Усе сталося у селищі Слатіному, під Харковом. Елла винаймає цю хату, бо пів року тому - з'їхала від чоловіка. Але минулої п'ятниці Віталій навідався в гості й застав її з іншим. Обличчя Елли у синцях. Каже - то дісталося від чоловіка. Отримавши стусанів, вона пішла спати. А Віталій сів пиячити з її новим другом. Коли Елла прокинулася вранці - обох чоловіків уже не було. Тільки кров на підлозі. Жінка тепер божиться, що на калюжі крові не звертала уваги, а труп товариша під диваном побачила лише за два дні. Його голова була розбита, горлянка - перерізана. Чоловікові було 39.

Підозрюваного оперативники перестріли у промисловому районі, просто на вулиці. Але тільки-но копи представилися, як чоловік вихопив ніж. У прокуратурі кажуть - порушень з боку копів не бачать і це було явне самогубство. Віталій не хотів даватися живим - замість тюремного строку обрав для себе смерть.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення