На Харківщині серійний педофіл розбещував дітей десятки років (відео)

Тримав силою, ліз у спіднє та мацав в інтимних місцях. Під Харковом засудили серійного сексуального маніяка. Чоловіку - 58, а усім його жертвам - не більше восьми. На крихітних дівчат чоловік нападав просто посеред вулиці.

Тягнув у кущі - і там давав волю хворим фантазіям. Уже доведено - тільки за останні два роки жертвами збоченця стали п'ятеро школярок. Ви тільки уявіть він паплюжив дітей у селі десятки років! Старші жертви вже годяться в матерІ молодшим. І весь час його не могли покарати. А дорослі, які мовчали, наражали на небезпеку власних дітей! І врешті фінал кричущої історії настав. Зухвалий збоченець тримав у заручниках ціле село. Сексуальний маніяк - мисливець на школярок. Він крав дітей біля хат. Роздягав першокласниць і знущався з них - просто серед хрестів і могил.

Беззахисні, всім - не більше восьми років. Кількість жертв педофіла - жахає Налякані, вони мовчали десятки років. А збоченець брався розбещувати вже їхніх доньок Ці крихітки - останні жертви педофіла. Лихо сталося минулого літа. Семирічні близнючки - прибігли до дому в істериці. Злочинець перестрів сестричок біля їхнього ж паркану. Діти його знали - бо живе поряд. Зла від сусіда навіть не чекали. До цвинтаря від будинків - два кроки. Збоченець завів довірливих дівчат углиб кладовища, подалі від сторонніх очей. І вже тут, серед могил - почав стягувати з маленьких білизну. Мати пішла шукати дітей на цвинтар і застала п'яного педофіла із задоволеною посмішкою просто на місці злочину. Коли приїхали копи, дівчатка впізнали кривдника. Розповіли - той торкався їхніх інтимних місць і пестив себе на їхніх очах. Не бив, але тримав силою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення