На Хмельниччині АТОшник підірвав себе гранатою (відео)

Він ще дихав, коли хрещений батько намагався зупинити кров із його ран. Марно - смерть була неминучою. На Хмельниччині АТОвець підірвав себе гранатою.

Повернувся зі служби - лише півроку тому. Звісно, прихопивши на пам’ять смертоносний сувенір. А напередодні страшної загибелі у нього побувала гостя. То що ж штовхнуло на фатальний вчинок?

Близько 10-ї години ранку сусіди почули вибух. Одразу кинулися на допомогу. У будинку побачили закривавленого 34-річного власника оселі. Віталій Григорович - його хрещений батько. Каже, з жахом пригадує побачене, і до самого кінця життя не зможе це забути.

Сусіди кажуть - чолов'яга воював на Сході. Півроку тому повернувся додому, на роботу нікуди не влаштувався, зловживав спиртним. Вибухонебезпечний сувенір привіз із зони АТО. Навіщо цього фатального ранку вирішив витягнути чеку з гранати, - невідомо. Але напередодні сюди заглядала колишня дружина, з якою він уже давно не жив.

Зрешеченого гранатою чоловіка з чисельними важкими травмами лікарі намагалися врятувати. Повезли до Красилівської районної лікарні. Але дорогою він таки помер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення