На Хмельниччині чоловік підпалив дружину з дітьми (відео)

Він систематично погрожував розправою, а зрештою - підпалив будинок! Разом із дружиною та двома дітьми! Ба більше - разом із власним маленьким сином. Певно, ви думаєте, садист затриманий? Помилочка! Його відпустили! Під особисте зобов'язання!

Драма, від якої просто холоне кров, фінал, який декого змушує плакати, а декого - стискати кулаки.

Інна з 32-річним Олександром жили разом два роки. Він батько її другої дитини-11-місячного Олежика. Чоловік регулярно зловживав спиртим і навіть бив дружину, але після кожної п'яної сварки обіцяв, що це було востаннє. Жінка вірила і прощала. Утім коли дебоші почалися щодня вирішила роз'їхатися

Але навіть після того, як чоловік оселився окремо, п'яним він регулярно приходив до родини. Роковий для жінки й дитини день не став винятком. Хоча лють колишнього цього разу була досі небаченою! Ледь не з порогу садист накинувся на колишню дружину та почав душити. Жінка встигла викликати поліцію, чим ще сильніше його розлютила. Копи чоловіка навіть затримали. А коли випустили, той негайно зателефонував дружині і пообіцяв: їй - не жити

За деякий час жінка побачила Олександра у вікно. Вийти побоялася. Лихо відчула не лише вона, а і її старший 7-ми річний син Костя.

Коли він підпалив хату, разом з Інною була і ця пенсіонерка. Бабуся Інни Людмила Станіславівна пригадує пекельне життя онучки з чоловіком.

У хлопчика на очах одразу навертаються сльози, як тільки починає пригадувати. Дитина з того часу майже не спить і страшенно боїться повернення вітчима.

Пожежні, які приїхали на виклик, вогонь загасили, а от жити в хаті - заборонили: тепер це надто небезпечно. Підпалений дах може обвалитися будь-якої миті. Збитків, за попередніми підрахунками, аж на 200 тисяч.

Зараз родина змушена жити у сусідів. І не лише тому, що в хаті жити небезпечно. Просто колишній чоловік - на волі. І продовжує навідуватися, лякати і погрожувати.

Правоохоронці кажуть: Олександру оголосили підозру. А ось запобіжним заходом для садиста-п'яниці стало особисте зобов'язання. Утім, копи виправдовуються: днями звернуться до суду і проситимуть для нього цілодобовий домашній арешт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення