На Хмельниччині маніяк, який відсидів за вбивство та зґвалтування шваброю дружини, вбив красуню-родичку (відео)

Жахлива трагедія на Хмельниччині. В Кам’янець-Подільському просто поблизу шкільного стадіону по-звірячому вбили жінку. Вона поверталася з роботи додому, саме тоді її і підстеріг нелюд - жорстоко побив, затягнув у кущі, задушив і навіть брався ґвалтувати. На понівечене тіло бідолашної натрапила мати жінки, уявіть, яким нестерпним був її біль. Що ж то за мерзотник підстеріг нещасну? Кому вона могла стати поперек горла? Чи спіймали маніяка? Місцеві тепер бояться на вулицю виходити.

Жінка поверталася додому після роботи і несподівано зникла. На пошуки матері пішов її 18-річний син. До пошуків доєдналася і матір зниклої. Жінка вирішила сама пройти всю дорогу від роботи доньки до її дому. Мати свою дочку таки знайшла, але вже мертвою. Понівечене тіло Світлани лежало в кущах. У жінки був пробитий череп. На тілі синці та гематоми.

Коли Світлана поверталася додому біля шкільного стадіону на неї напав вбивця. Кажуть, що жінку намагалися ще і зґвалтувати, але ймовірно, нападника налякали.

Поховали Світлану у день, коли її брат планував святкувати весілля.

Який же був шок у родини загиблої, коли з'ясувалося, що вбив жінку родич. Він випадково зустрів Світлану і запропонував провести.

Родич нещодавно вийшов з в'язниці. Туди він потрапив за вбивство власної дружини, яку перед вбивством зґвалтував шваброю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення