На Хмельниччині з власного дому зникла мати двох дітей без грошей та документів (відео)

А на Вінниччині розшукують матір двох дітей! Світлана Кузюкова зникла два місяці тому за дивних обставин: звечора лягла спати поруч з доньками, а на ранок жінки вже - не було. І це - при тому, що і телефони, і сумка, і навіть гроші з паспортом - залишилися вдома. Відтоді жінку шукають і рідні, і поліція, але - безрезультатно.

У копів ціла низка версій, але поки жодна - не знайшла підтвердження. А от матір Світлани переконана: дочку викрав її ж чоловік, з яким – розсталася Сестрички Сніжана та Діана на свято шкільного дзвоника вперше ходили без мами. Востаннє дівчатка бачили неньку два місяці тому, увечері 20-го березня.

Тридцятип'ятирічна Світлана Кузюкова разом з дітьми останнім часом мешкала у будинку своєї матері у селі Жданівка Хмільницького району. Того вечора ніщо не віщувало біди: вона, як завжди, лягла спати в одній кімнаті з доньками. Та коли її матір Наталя прийшла вранці будити дочку на роботу - застала лише зім'яту постіль. Усі особисті речі жінка залишила вдома, а сама - безслідно зникла Кілька днів пошуків силами родини нічого не дали. Довелося звертатися до поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення