На Київщині біля житлового будинку знайшли давній труп чоловіка (відео)

Моторошна знахідка - у Бортничах під Києвом. Мешканці багатоповерхівки побачили справжню мумію. Виявляється, навіть не підозрювали, що декілька місяців прожили поряд з трупом під балконом. А далі - щш страшніше: розгадка в тому, ким був знайдений чоловік. Ексклюзив - від Олександра Храпача.

Місцевий двірник вирішив навести лад під цим балконом. Став навколішки і почав діставати старий мотлох. Та під шифером і подушками чоловік натрапив на страшну знахідку Від побаченого Олексія немов пронизало струмом!

Чоловік перевів подих, заспокоївся і зателефонував своїй керівниці та правоохоронцям.

Для мешканців цього будинку побачити мумію під власними вікнами - справжній жах

Старожили переконують: знайдений чоловік - немісцевий. Хто і навіщо поховав тіло на їхньому подвір'ї - губляться в здогадках.

Як давно тіло лежить у схованці - поки невідомо. Так само важко сказати, скільки років чоловіку. Його обличчя понівечили пацюки. Але одяг та взуття не видають у ньому безхатченка.

Від чого саме помер чоловік - у поліції поки не кажуть. Але кримінальне провадження відкрили за статтею умисне вбивство.

Страшна знахідка біля цих будинків - вже не перша, розповідають місцеві. Рік тому двірник теж натрапила на тіло чоловіка із слідами насильницької смерті.

Тоді вбивць так і не знайшли. Чи вдасться слідчим з'ясувати хто і навіщо заховав труп у півалі будинку цього разу - поки невідомо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення