На Київщині екс-працівник скотобійні розпанахав людей (відео)

Розпанахав людей до нутрощів. Уся Київщина здригнулася від цієї моторошної розправи. Молодики, зігріті чаркою, щось не поділили в барі, зав'язалася бійка. Здавалося б, конфлікт вичерпався, однак - не на того натрапили. Озброєний ножем, озвірілий і ображений він повернувся. І в сліпій темряві шматував незнайомців, наче худобу. Ви не повірите, ким виявився жорстокий месник! І вжахнетеся, адже він і раніше встромляв лезо у самісінькі серця.

Закривавленого 45 - ти річного чоловіка місцеві мешканці знайшли зранку, просто у центрі Узина. Сюди він втікав від озвірілого різника. Врятувати пораненого не вдалося. Чоловік помер ще до приїзду швидкої. Люди й досі налякані від побаченого. Ще одного побитого та ледь живого чоловіка знайшли поліцейські, у кущах неподалік від центру. 36 - ти річному Віктору нанесли вісім ножових поранень у плечі, живіт та груди. Зараз він у лікарні. Про пережите жахіття говорить не охоче. Конфлікт виник вночі, у місцевому барі. Компанія із трьох чоловіків святкувала день народження. Чарка за чаркою і у Віктора розгорілася сварка із незнайомцем. Чоловіки побилися та розійшлися. Але вже за кілька годин ображений молодик повернувся із ножем. Він підстеріг товаришів під закладом та накинувся на них. Нападник бив лезом куди бачив. Одному із чоловіків він буквально розпоров живіт. Спіймали нападника за кілька годин вдома. Після різанини він викинув ніж та спокійно пішов спати. Ось він, цей озвірілий різник. Олексію Кузнецову 32 роки, зараз він водій - вантажник. А в минулому - працівник скотобійні. Вочевидь, із лезом затриманий працює професійно. На суді чоловік не багатослівний, хоча свою вину - визнає. Дехто із місцевих переконаний - це був самозахист. Бо сам Олексій, ніби-то, чоловік врівноважений та спокійний.

Суд арештував Олексія на два місяці. За звіряче вбивство йому загрожує до 15 років за ґратами. Це вже буде друга його судимість. Кілька років тому чоловіка покарали за хуліганство та викрадення автомобіля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення