На Київщині, ймовірно, працівник СБУ розстріляв волонтерів (відео)

Скандал зі стріляниною - під Києвом. Дорожні розбірки мало не закінчилися смертю пасажира. І тільки послухайте, зійшлися волонтер і працівник служби безпеки України. Водієві позашлязовика чомусь не сподобався мікроавтобус, тож він заблокував його. А потім ще й відкрив вогонь. Чи дійсно стрілець працює в СБУ? І чому він напав на волонтерів? Він спокійно відпочивав із друзями за містом. А після пікніка компанія поїхала викинути сміття.

Різкі небезпечні маневри, нецензурна лайка і навіть погрози через вікно. На дорозі компанію із 8-ми людей, які спокійно їхали і нікого не чіпали, почав переслідувати невідомий чоловік на позашляховику. Найближчі кілька місяців Володимир Афанасійович навряд чи зможе щось робити лівою рукою. Саме в нього поцілив неадекватний водій на Міцубісі. Але чоловік радіє, що вижив, бо пістолет був направлений прямісінько в його голову. Все було немов у бойовику. Володимир, який сидить на пасажирському сидінні, підходить до чорного позашляховика аби розпитати причину його зухвалої поведінки на дорозі. Натомість, водій без розбору відкриває вогонь на ураження - розповідає постраждалий. За кермом мікроавтобуса, якого заблокував позашляховик, був відомий волонтер Сергій Максимець, який переїхав до столиці з Донецька. Він допомагає українським військовим і сам був поранений в зоні АТО. Стверджує, що саме донецькі номери на його мікроавтобусі не сподобалися неадекватному водієві. Та найбільше здивувало чоловіка, хто саме почав стрілянину. Сергій Максимець - волонтер: " Чабан з СБУ да, але ім'я та по батькові не можу сказати"

Поціливши у людину - стрілець намагається втекти з місця події

Але очевидці його не відпустили. За півгодини на місце конфлікту приїжджає група підтримки. Невідомі чоловіки по-дружньому спілкуються із поліцейськими і дістають з позашляховика якісь речі Тепер волонтер і його товариш побоюються, що їх ще й зроблять винними у дорожьному конфлікті.

Розстрілює людей, а потім намагається втекти. Чи дійсно водій позашляховика працює в СБУ - у поліцїі не кажуть. Водночас, хто з учасників інциденту жертва, а хто нападник - там ще зясовують

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення