На Київщині люди самотужки затримали озброєного грабіжника (відео)

До ювелірної крамниці він прийшов під виглядом звичайного покупця. Коли продавець погодилась показати золоті ланцюжки ближче – чоловік схопив підставку з прикрасами і дременув геть. Жінка не розгубилася і кинулася його наздоганяти. У відповідь утікач дістав пістолет

До ювелірної крамниці з букетом троянд зайшов зовні інтелігентний покупець. Що цей приємний чоловік виявиться грабіжником, Наталя навіть не здогадувалася. Продавцям чоловік одразу сказав, що хоче вибрати подарунок, і попросив показати планшетку з найдорожчими золотими ланцюжками.

Наталя відреагувала нестандартно – вона кинулася наздоганяти грабіжника. Той, з десятком ланцюжків у жмені, кинувся навтьоки через базар. А коли зрозумів, що за ним хвіст - витяг з кишені пістолет.

Аби привернути увагу людей, Наталя, просто на ходу, щодуху кричала. І їй вдлося! Ловити злочинця кинулися ледь не всім базаром. ЧоловікИ та навіть жінки намагалися вхопити втікача за одяг і ставили підніжки.

Пістолет, який був у зловмисника, виявився травматичним. Аби більше нічого не утнув, люди зв’язали йому руки пакувальною стрічкою. Зняли її з коробки з печивом

Що для затриманого це вже не перший кримінальний досвід – люди зрозуміли одразу. Він заздалегідь маскувався, тож помітні шрами на обличчі заклеїв пластирем. А вже після затримання намагався заплутати сліди – пробував розтовкти ногами свою мобілку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення