На Київщині поліція затягує пошуки зниклого чоловіка (відео)

Понад тиждень тому андрій Сибірцев виїхав з Київщини на Черкащину, але не доїхав навіть до контрольно-пропускного пункту. Схожого на зниклого чоловіка бачили у кількох населених пунктах під Києвом, але без одягу.

Щодня Ольга Михайлівна долає пішки 20 кілометрів. На дорозі оглядає кожну яму та кущ. Тиждень тому, десь у цьому районі, разом із машиною, безслідно зник її рідний син.

"оглядаю усі напрямки, з обох сторін дороги, де він мав проїжджати. Піднімаю гілки, чагарники, дивлюсь, чи раптом там немає мого сина",- каже матір зниклого Ольга Сибірцева.

Того дня сорокарічний Андрій Сибірцев виїхав із села Ревне Бориспільского району до родичів у Золотоношу на Черкащину. Але там так і не з’явився. За тиждень пошуків від поліції жодної інформації. Рідні наймають кінолога з собакою і самотужки проводять пошуки у Бортничах та Гнідині. Тамтешні мешканці впізнають Андрія на фото. Кажуть, схожий чоловік проходив на околиці біля лісу. Але без одягу.

Андрій понад десять років збирає старовині монети. Родичі зниклого побоюються, що саме це могло привернути увагу зловмисників.

Кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» поліцейські відкривають у Києві, а звідти направляють справу у район, де зник чоловік. Рідні вірять, що чоловік живий. Вдома на нього чекають двоє дітей 8 і 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення