На Київщині сімейний тиран зарізав родича, який прийшов захистити рідну сестру (відео)

У селищі Рокитному на Київщині п’яний чоловік покремсав ножем двох дужих чоловіків. Один із них стік кров'ю на руках рідної сестри, другий геть скривавлений зміг вибігти з багатоповерхівки на вулицю. Перехожі викликали йому швидку допомогу.

Обох чоловіків покремсав ножем 43-річний Іван. Сусіди розповідають, що родина переїхала у будинок років 5 тому. Усі чули, що атмосфера у родині недружня. Іван піднімав руку на дружину, сусіди часто бачили Наталю побитою. Так тривало 16 років.

Напередодні різанини у родині знову скипів скандал, Іван вкотре підняв на жінку руку. Вона не стерпіла і сказала йому забиратися геть. Спочатку чоловік поїхав на ночівлю до своєї бабці, але на ранок повернувся нібито за речами.

Зібравши сумку, він чомусь вмостився пити пиво. Тоді Наталія подзвонила про допомогу до брата Олександра, тому що не могла вигнати Івана. Він разом із кумом Юрієм, який вижив у різанині, намагалися поговорити з чоловіком Наталії, аби він все-таки залишив жінку в спокої. Юрій розповідає, що на чоловіків Іван одразу накинувся з ножем, щойно ті привіталися.

Сам різник переконує, що він жертва у цій ситуації і захищався, бо його били. До речі, експертиза виявила у крові Івана 2 проміле алкоголя, а це майже пляшка горілки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення