На Київщині спіймали серійного педофіла, який зазіхнув на 7-річну дитину (відео)

Спіймали педофіла - просто на гарячому. На Київщині 42-орічний чоловік розбещував маленьких хлопчиків. Найменшій його жертві було лише сім рочків Збоченець ловив малих і ґвалтував їх на своєму робочому місці - у корівнику на фермі. Деталі, які розповідають батьки скривджених дітей, просто шокують. Це варто побачити, аби вберегти спокій ваших дітлахів.

Вбиральня за сільським клубом у селі Пустоварівці. Саме тут збоченець підстеріг свою першу маленьку жертву. Зґвалтувати 12 -ти річного Сашка педофіл намагався просто посеред білого дня. Він прослідкував, коли хлопчик вийде з уроків музики. І як тільки школяр зайшов до туалету, чоловік прокрався слідом. Втім на такій невдачі збоченець не зупинився. Почекав місяць і знову підстеріг Сашка біля місцевої ферми. Цього разу переляканій дитині лише дивом вдалося видертися із лап маніяка.

Про пережитий шок хлопчик розповів батькам не одразу. Але все ж таки наважився. Почувши, що сталося із їхньою дитиною, приголомшені рідні одразу викликали поліцію. Коли приїхали правоохоронці - з'ясувалося страшне. Олександр не єдина жертва педофіла. Він намагався звабити ще одного школяра із їхнього села. Семирічного Данила збоченець силоміць затягнув за корівник. Просто на гарячому чоловіка спіймав батько дитини. Коли батьки скривджених хлопчиків дізналися, хто цей збоченець - були просто шоковані. Згвалтувати дітей намагався їхній добрий знайомий, та ще й колега. Володимиру 42 роки. Він працює доглядальником корів на місцевій фермі. До Пустоварівки чоловік приїхав із Львівщини. Живе ось у цьому гуртожитку. Привітний, втім трохи відлюдькуватий - так кажуть про нього місцеві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення