На Київщині у дворі, нашпигованому вибухівкою, розірвало на шматки людину (відео)

У селі Озера Київської області стався потужний вибух, у результаті якого загинув чоловік. Його буквально розірвало на шматки.

Ударна хвиля була такої сили, що ворота зірвало з петель, а металеві листи паркану розлетілися, наче паперові. Шибки повилітали навіть у сусідніх хатах.

Поліцейські знайшли на території будинку близько 13 тонн вибухових речовин. Ящики на подвір’ї із військовим маркуванням були набиті капсулами – ковпачками із займистою речовиною, яка запалює пороховий заряд.

За словами сусідів, тут господарює заїжджий бізнесмен. Сам він навідується до будинку нечасто, але періодично привозив робітників.

Як з’ясувалось, основний дохід бізнесмена – це метал. Він найняв на роботу свого товариша, аби той виплавляв з тих самих капсул латунь. Спроба підзаробити на небезпечній справі коштувала йому життя. Правоохоронці також встановили склад, де виявили 23 тонни таких самих вибухових речовин.

На 36 тоннах вибухівки бізнесмен планував заробити 100 тисяч доларів. Досі відкрите питання, де він взяв військове приладдя, яке має бути на суворому обліку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення