На Київщині загадково померло подружжя (відео)

Ви дуже довіряєте родичам? Особливо - далеким. Перш, ніж переписувати на них своє майно, зайвий раз подумайте: чи не захочуть вони відправити вас на той світ. На Київщині знайшли мертвими у власному будинку подружжя пенсіонерів: він - колишній офіцер спецслужб, вона - екс-директорка дому мод. То чому ж тоді слідчі зробили солідну пару у своїх протоколах алкоголіками, що померли через газовий котел? Дочка загиблих переконана - це замасковане вбивство. Кому воно вигідне? Спитаємо в того, хто отримав дорогий двоповерховий будинок.

Уже більше 2-ох років власні батьки для Олени - головні вороги. Жінка постійно була у закордонних відрядженнях, а сина-інваліда 1-ої групи доглядали дідусь і бабуся. І коли хлопець помер, мати звинуватила саме старих доглядальників.

Втім, тепер жінка картає себе, що так і не змогла примиритися з рідними. Три місяці томУ поліцейські сповістили приголомшливу новину: мама й вітчим - мертві.

Страшну й загадкову картину експерти пояснили просто - нещасний вИпадок. Слідчі написали: подружжя постійно пиячило і не помітили, як пошкодили газовий котел. Тому й отруїлися чадним газом. Але родичі загиблих у це не вірять.

Донька загиблих, взагалі, шокована версією слідчих про алкоголізм її батьків. Як абсолютно нормальні й небідні люди, що купили котел за дві тисячі доларів, могли раптом перетворитися на пияків?

Мотлох на повір'ї справді схожий на загадкове інсценування. Ніби хтось навмисно розкидав усе довкола

Сусідка Наталя не один рік підпрацьовувала у загиблого подружжя домогосподаркою. І теж переконана - так засмітити будинок ці люди просто не могли! Колишній офіцер КДБ з директоркою дому мод ніколи не бідували

Кому ж була потрібна вистава зі сміттям і передчасна смерть двох пенсіонерів? Є підозри, що всьому виною - будинок! Напередодні власної смерті господиня зробила своїй подрузі дивну пропозицію

Подруга тоді відмовилася. А тепер, після смерті господарів, будинок раптом отримав нових власників. Неочікувано для всіх, ними стали далекі родичі, з якими загиблі ніколи тісно не спілкувалися. Дочка Олена припускає, що саме ці люди, на яких і переписали дорогий будинок, були зацікавлені у передчасній смерті її батьків

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення