На Київщині злочинці чотири години катували пенсіонера (відео)

Праска, кайданки, мотузки і повна відсутність гену людяності. Черговий цинічний розбійний напад із жорстоким катуванням господарів. Знову на Київщині, цього разу у Броварському районі. Жертвою мучителів став - 77-ми річний дідусь. Троє нападників знущалися з нього на очах у такої ж літньої дружини. Навіщо, спитаєте ви?

Повно поліцейських і службових собак, які нишпорять в нього на городі. Таку несподівану картину вранці побачив Микола.

Згодом під капустою чоловік побачив сліди, які вели просто до будинку 77-річного Петра Волохи, героя праці і колишнього директора радгоспу. Поважної людини в селі. З'ясувалося - ще о сьомій вечора до Петра Феодосійовича завітали грабіжники. До хати пролізли через пластикове вікно.

Катували, щоб знайти всі гроші, які були в цьому будинку. При цьому в цьому будинку була також жінка, дружина цього господаря, яку теж.. ну до неї застосовували силу. Як наслідок вони знайшли сейф. В якому знаходились гроші, а також дорогоцінності і нагороди. Принаймні зірка героя соц.праці і деякі ордени.

Окрім того, що жорстоко били літніх людей, не соромились кати використовувати навіть розпечену праску. Тортури тривали 4-и години! Після них у Петра Феодосійовича стався серцевий напад.

Єдина хата, в якій горіло світло тієї ночі - оселя Катерини Ларіонівни. Саме туди й побігла по допомогу перелякана до смерті жінка. Сусідам про свої муки вона нічого не розповіла, лише попросила подзвонити дітям.

Зараз Петро Феодосійович у лікарні. В нього численні побої і опік стегна. А ще пенсіонер постійно хапається за серце. Що сталося таке з героєм праці, сусіди дізналися лише наступного дня і то - з чуток.

Катів пенсіонерів нині розшукують. Їм світить до 10 років позбавлення волі. Правоохоронці кажуть - бандити точно знали, до кого йшли. І діяли за стандартною схемою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення