На кухні спалахнув бензин і стався вибух: в Одесі у багатоповерхівці заживо згоріла жінка, осиротів 6-річний син (відео)

В Одесі стався вибух у багатоповерхівці, тому що господиня випадково перевернула пластикову каністру з бензином, коли готувала сніданок на газовій плиті. Унаслідок пожежі 43-річна жінка та її 68-річний батько загинули.

Жінка разом із 6-річним сином Данилом лише місяць тому переїхала до батьків. Її мати захворіла на коронавірус, тому треба було за нею доглядати.

Вибух стався вранці, коли Олена саме готувала родині сніданок. Сусідка постраждалої родини розповіла, що коли перевернулась каністра, то Олена замість перекрити газ почала прибирати бензин. Але через високу швидкість випаровування бензину миттєво пролунав вибух. Сама ж жінка спалахнула, наче смолоскип. За лічені хвилини вже палала вся кухня.

Батько Олени намагався приборкати вогонь, але не вдалося. Тоді він схопив онука, віддав його сусідці і попросив викликати рятувальників.

Врятувати хвору 68-річну жінку намагався сусід, але через сильне задимлення не зміг пройти далі, ніж пів квартири. Визволяли жінку з вогняного пекла надзвичайники. Її врятували від загибелі зачинені двері та кисневий концентратор. Вдалося врятуватись з вогню також песику, який жив у родині.

Обгорілі батько й донька вийшли із пекельної пастки ще живими, але за кілька днів померли в лікарні. Осиротілого 6-річного Данила з лікарні забрав батько, з яким Олена була розлучена.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення