На Миколаївщині жінка імітувала викрадення задля помсти (відео)

«Кавказька полонянка» по-миколаївськи. 25-тирічну жінку знайшли на Миколаївщині у квартирі: вона кричала про допомогу і не пам'ятала, як опинилася за сотні кілометрів від рідного дому. Останнє, що було в неї перед очима, як гуляла з дитиною в рідному місті. В цій історії все таємниче і заплутано.

А розв'язка підтверджує: краще не ставати фігурантом жіночої історії.

25-річна Наталя стверджує, що втратила пам'ять, мовляв, не знає, як опинилася на Миколаївщині. Пам'ятає, як ходила гуляти з дитиною у себе на Кіровоградщині. До неї підійшов чоловік, із яким переписувалися у соцмережі.

За словами жінки, вона таки пішла із хлопцем до піцерії, і більше нічого не пам'ятає. Отямилася вже у цій квартирі та стала гукати на допомогу.

Виявилося, що цю квартиру орендували. І зняв її якийсь хлопець.

Хто цей загадковий орендар? Як у квартирі опинилася Наталя? Результати швидкого слідства здивували всіх. Виявляється, зняв квартиру саме той, про кого розповідала жінка. Але він її насправді не викрадав

Зрештою, таємнича кримінальна історія виявилася банальною любовною помстою! Кавалер просто пішов і покинув свою кохану в орендованій квартирі з дитиною. Принижена жінка вирішила йому помститися: тому й вигадала історію з викраденням, щоб натравити на свого кривдника поліцію. Тепер же, за брехню, відповідатиме вона сама

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення